tisdag 30 april 2013

Börja blogga

Nu kände jag att det var ett bra läge att starta en blogg. Tanken med bloggen är att den ska handla om mitt liv med allt vad det innebär. Just nu är jag mitt i en satsning för att tävla i classic bodybuilding på Tammerpokalen i Sundsvall 9 juli och fram tills dess kommer bloggen till största delen handla om det. Efter tävlingen kommer en period av vad det flesta skulle kalla ett mer normalt liv. Mer om det när den tiden kommer.

Idag är det valborgsmässoafton. Många kommer att ägna sig åt stora brasor, korvgrillning osv. Även jag har planer på att grilla men först efter att jag avverkat dagens träningspass. Finns det nån glöd kvar när jag är färdig kommer jag grilla en bit rumpstek och äta den tillsammans med broccoli. Nötkött och broccoli är vad jag äter varje kväll efter träningen. Allt eftersom kommer jag dela med mig om mina övriga måltider.

Bröst och mage står på träningsschemat och det börjar snart vara dags att hälla i sig första drinken med träningsnutrition.

Bosse på massage & muskulering som jag går till för massage terapi tyckte att jag skulle testa och utvärdera ett speciellt liniment från Thailand. Det heter Capsika-25 och baseras på ett chili extrakt (capsicum). Första intrycket är mycket bra. Återkommer senare med utförligare tankar och åsikter då jag hunnit testa det lite mer.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar