tisdag 6 augusti 2013

Det rullar på

Jag är den första att säga det. Jag har inte varit särskillt duktig på att blogga senaste tiden och jag har ingen bra ursäkt heller.

Sen jag bloggade sist så har det väl egentligen inte hänt särskillt mycket nytt. Jobbet och träningen rullar på i vanlig ordning. På gymmet hjälper jag min fina sambo med hennes träning. Elin och hennes man Patte är också med som tidigare. Vi är ett bra gäng som har roligt tillsammans. Både Sandra och Elin har lekt med tanken att nån gång prova tävla i nån lämplig gren. Ska bli grymt kul att se dom utvecklas och att få vara delaktig är väldigt spännande. Jörgen är som vanligt med och även han hjälper till med nyförvärven. Jörgen ska med största sannolikhet tävla på Tammerpokalen 2014. Då blir det min tur att peppa honom på gymmet precis som han gjorde nu när jag gjorde min tävlings satsning.
I övrigt så försöker vi ta vara på det som är kvar av sommaren. Det har blivit några umgängeskvällar med både god mat och dryck. Tack för de trevliga kvällarna! Det är skönt att kunna unna sig lite och inte måsta ha stenkoll på mat osv. Även om hjärnan spelar mig lite spratt ibland och försöker hålla mig kvar i nått sorts defftänk.Om två veckor åker jag och Sandra plus åtta nära vänner till Rhodos. Ska bli fantastisk kul och härligt. Då blir det verkligen slappna av och jag kommer ta en veckas ledigt från styrketräningen. Dock så lägger jag in en liten överväxel för att bättra på formen nu fram tills avresan. Gör ingen ändring i kosten utan ökar mängden förbränningsträning i form av löpning, cykelintervaller och promenader. Det bör räcka för att trimma till det lite.

Snart dags för eftermiddagsgröten så jag orkar med ett hårt benpass senare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar