onsdag 4 september 2013

Off period

De senaste veckorna har varit en ordentlig off period. Jag och Sandra har umgåts mycket med vänner. Ätit och druckit gott. Bara unnat oss att göra det vi känner för och må bra helt enkelt. Självklart har vi tränat hela tiden (bortsett från veckan i Rhodos).

Träningen har flytit på bra förutom att jag pajjade ryggen lite grann. Inget allvarligt utan bara en snebelastning som gjorde att korsryggen grinat lite. Några besök hos massör och sjukgymnast så var det under kontroll igen.

Hur var det i Rhodos då? Varmt, jävligt varmt! Helt magiskt var det. Aldrig under 30 grader i skuggan (ok, 27 grader halv 12 på natten). Sol hela veckan vi var där vilket tyvärr ledde till solexem. Men det är smällar man får ta. Hotellet var toppen. Fräscha rum med väl fungerande AC. Maten var jätte bra och det fanns ett konstant flöde av den. Frukost, lunch, middag och däremellan fanns snacks baren om man kände att det behövdes fyllas på. Middagen hade ett nytt tema varje kväll vilket var roligt. I snacks baren fanns det egentligen alldeles för mycket gott för ens eget bästa. Drack gjorde jag också. Var nog länge sen jag varit så alkoholmarinerad som efter den veckan. Öl och drinkar i överflöd. Det hela slutade med att jag la på mig 6 kg under den veckan.

Självklart satt vi inte bara på hotellet och frossade. Vi åkte på en båtutflykt till Lindos och besökte Acropolis. Otroligt fint och roligt att ha sett. Tyvärr var det extremt varmt och vindstilla den dagen så båtturen på 1,5 timme var inte särskilt mysig. Hemresan var bättre då dom gjorde två stopp så vi fick bada. Bananbåt testade vi också på. Fantastiskt roligt att blir dragen efter en snabb båt på en gummibanan. Även här gjordes det stopp så vi fick bada och snorkla på spännande platser.
Rhodos gamla stad besöktes också. Ruggit fint ställe och varje gång jag varit till Greklad blir jag possitivt överraskad av hur avslappnade alla försäljare/butiksägare är. Är precis som att går runt i tex gamla stan i Stockholm och strosa. Inget jävla hetsande och #good price just for you my friend" som det kan vara på andra ställen.

Överlag var det en toppen resa som vi gjorde med ett toppengäng vänner. Det gör jag gärna om!

Nu efter att vi varit hemma nån vecka så har vi fortsatt i samma spår fast bara på helgerna. Under veckodagarna kör vi ganska strikt kosthållning för att återfå lite form. Har inte tappat så mycket i vikt men formen har blivit avsevärt bättre och det är ju egentligen det bästa. Ligger kring 90 kg nu och är sett till hur jag ätit osv de senaste veckorna i rätt ok form. Jag hoppas kunna hålla den här vikten och hela tiden förbättra formen. Får se hur det faller ut under hösten och vintern.

Igår rev jag, Ola och Jörgen av ett riktigt trevligt benpass. Körde nog 7 set knäböj där jag testade gå lite halvtunt för att känna hur korsryggen reagerade. Det funkade bra och jag kommer försiktigt höja vikterna eftersom. Förutom knäböj körde vi en massa andra trevliga övningar med fokus på känsla och aktivering av de muskler vi jobbade med. Vi lyckades bra med det måste jag säga. Tack för ett bra pass grabbar!

Trist nog efter en så bra gårdag så vaknade jag flera gånger under natten med halsont. Fuck! Jag som hade planerat ett ösigt ryggpass ikväll. Jaja, shit happens. I vanliga fall hade jag bara vilat bort skiten idag och kört imorgon istället men då vi på fredag förmiddag åker iväg för en helg med stugboende, fiske och allmänt mys i naturen känner jag inte att jag törs riskera nått. Så resten av veckans träning ställs in och jag siktar på att återgå till gymmandet på måndag igen.


Det här är enda bilden som jag har från Rhodos i dagsläget. Kommer säkert dyka upp fler framöver

När vi kom hem från Rhodos passade vi på att hälsa på mina föräldrar. Det finns verkligen vackra ställen där jag växte upp


Kul läsning fanns det när vi kom hem. Inte varje dag man hittar sig själv i tidningen Body

Lite blandade träningsbilderLite nom, nom från en middagsbjudning vi hadePeace out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar