torsdag 28 november 2013

Fitnessfestivalen 2013

Bloggandet har varit tragiskt dåligt senaste tiden. Det enda jag har att skylla på är att dygnets timmar har varit väldigt fullbokade. Att ta sig an en nya hundvalp samtidigt som livets vardagliga uppgifter och träning ska hållas igång visade sig vara lite tidskrävande. Att jag dessutom fick nya arbetsuppgifter gjorde inte saken mindre påfrestande. Trots att det stundtals varit ordentligt stressigt och aningen påfrestande har jag inte ångrat beslutet en enda sekund. Det har varit och är otroligt givande med en liten vovve som hela tiden lär sig nya saker, växer, blir duktigare och präglas av oss. Att vi dessutom av vad vi hittils har sett vekar ha fått tag i en toppenhund gör saken bara bättre.

Träningen rullar på väldigt bra trots att sömnen blivit antingen lidande. Är just nu inne i en period där jag siktar på att göra 10-12 repetitioner med så tung vikt som möjligt. Ganska påfrestande men kroppen svarar väldigt bra på det. Kroppsvikten håller sig kring 90kg och det känns som en bra vikt att hålla mig kring.

I helgen kommer jag att befinna mig i Göteborg på fitnessfestivalen. Under lördagen kommer jag och Jörgen glida runt på mässområdet och kolla in tävlingarna. På söndag återfinns jag i Gymvaruhusets monter där jag kommer finnas tillgänglig för skitsnack och råd om de kosttillskott vi säljer i montern. Hoppas får träffa massor med trevligt folk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar