måndag 15 juli 2013

Rabatt på Energy Armor!

Tänkte bara tipsa er alla om att ange mitt namn vid beställning från Energy Armor. Gör ni det så får ni 15% rabatt på alla köp. Bra va?

Klistrar in lite info från hemsidan.
OM ENERGY ARMOR
Energy Armor är designad för att arbeta med kroppens naturliga energifält. Energy Armor är en favorit likväl för barn, vuxna så som för elitidrottaren. Alla behöver vi en balans i kroppen för att må så optimalt som möjligt! Energy Armor designas i USA och tillverkas i Kina och vulkanaskan som är fylld med negativa joner är från en vulkan ute i havet i Japan.

VARFÖR ENERGY ARMOR?
Energy Armor har en ”öppen bok” process som är helt naturlig. Vi tillvaratar ren mineral (Turmalin) och vulkanisk aska som är extraherade från jorden. Vår produkt är gjord för att räcka för flera år. Vi stoltserar med kvalitet och vi vill erbjuda den starkast negativt laddade produkt på världsmarknaden.

HUR LÄNGE HÅLLER DET?
Ett Energy Armor armband är designat för att behålla sin frekvens på obestämd tid. Energy Armor armbandet innehåller mer negativa joner än någon annan produkt utav sin sort, försäkrande om att den kommer bibehålla sin frekvens på obestämd tid. I snitt tappar ett använt Energy Armor amrband bara ca 10% per år.


FÖRDELAR MED NEGATIVA JONER
FORSKNING:
Studier har visat att negativa joner har en positiv effekt på vår hälsa. Klinisk forskning visade att negativa joner överlämnar fördelaktiga positiva aspekter på hälsa oavsett ålder.
Forskningen visar också på att all strålning från TV, dator, mobiltelefoner frånger postiva joner och detta gör att våra celler får för mycket av detta så vi får ett underskott av negativa joner, som gör att våra celler oxiderar. Alla celler vill för att fungera optimalt ha ett neutralt läge mellan positivt och negativ elektrisk laddning. Vad Energy Armors produkter gör är enkelt – vi tillför negativa joner och minskar detta underskott. Detta medför en ökad blodcirkulation och syresättning i blodet. 

NEGATIVA JONER KAN GE DIG GODA EGENSKAPER SÅSOM:
  • Bättre fokus
  • Ökad rörlighet
  • Förbättrad balans
  • Större inre lugn
  • Smärtlindring
  • Ökad styrka
  • Bättre och djupare sömn
  • Kortare rehabtid vid skada

Jag kan helt ärligt säga att jag sover mycket bättre sen jag började använda armbanden. Det räcker då för mig för att tro på produkten. Hoppas kunna uppleva fler goda effekter framöver.

Kika in på deras hemsida för mer information och möjlighet att beställa ditt eget Energy Armor armband!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar