söndag 12 januari 2014

Väldigt trevlig helg

Helgen började med ett träningspass på lördag morgon. Tjejerna skulle köra spinning då så vi flyttade vårat fredagspass till lördagmorgon. Fredag fick bli vilodag med en kvällspromenad istället.

Träningspasset gick mycket bra även om energin och styrkan på morgonen inte går att jämföra med om jag tränar på kvällen. Tror vi alla tre nån gång under passet tog helt slut. Tur att musklerna inte vet hur mycket vikt dom lyfter.

Bröst & axlar

Bänkpress med stopp. 6 set 1-12 reps. 130kg som tyngst.
Kabelflyes. 4 set 12 reps.
Uppåtlutande hantelpress. 4 set 10 reps i serie.
Startrac chest flyes. 4 set 20 reps i serie.

Sittande hantelpress. 4 set 12 reps.
Stående hantellyft åt sidan. 4 set 12 reps.
Sittande framåtlutande hantellyft åt sidan. 4 set 6-12 reps. 40kg som tyngst.
Technogym shoulderpress. 4 set 20 reps i serie.


Efter det blev det ett snabbt besök på ICA innan vi for hem och käkade. Sandra rörde ihop lite lövbiff med svamp och broccoli. Mycket gott. Lite slöande i soffan senare var det dags att börja göra sig klar för middagsbjudning. En tre rätters i goda vänners lag tackar man ju inte nej till i första hand. Förrätten bestod av en toast med bland annat chevre. Varmrätten var konfiterad älg med potatissallad och kladdkaka till efterrätt. Magiskt gott och jag åt alldeles för mycket. Kvällen fortsatte med lite spel och en massa skratt. På tal om spel så måste jag ju bara få berätta att tjejerna kaxade en hel del innan vi började spela om att dom tydligen skulle vinnan lätt. Tji fick dom då det var vi grabbar som gick ut segrande. Tack alla inblandade för en toppenkväll!

Söndag började med en rejäl sovmorgon. Sen efter att tvättmaskinen startats så bar det iväg ut i skogen för en promenad med hundarna. Efter det stod tillagning av matlådor och soffhäng på schemat.

Nu är det måndag morgon och ny vecka. Får se vad den har för spännande att bjuda på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar